Uwaga jeżeli chcecie aby coś zostało zmienione w prof. musicie mnie nakierować na wasze oczekiwania.
Co dokładnie trzeba pozmieniać/dodać/usunąć.
W ten sposób ots będzie jeszcze bardziej dla was i będzie ustawiony zgodnie z waszymi prośbami.
odpowiadajcie w tym temacie.
GoD Toxic
Użytkownik
Mam propozycje. Jak by tak zrobic przy upd~ zeby po kupieniu promocji wieksza ilosc hp i many sie zwiekszala po zjedzeniu fooda.
@EDIT: Wnosze skarge! knight 50 ma mnie na 6 hitow!!! (70ed) ;/ tak samo rp ;/ prosze o zmiane tego przy update ;/
Ostatnio edytowany przez Alexis221FB3 (2008-08-08 13:26:28)
"@EDIT: Wnosze skarge! knight 50 ma mnie na 6 hitow!!! (70ed) ;/ tak samo rp ;/ prosze o zmiane tego przy update ;/"
no cuz zaczeles wyzywac i grozic ze mnei twoi znajomi dojada ,,,, stales i sie nieruszales i cie bilem i zabilem
a to swiadczy o twojej znajomosci tibi ;]
15:22 Alexis [71]: gram w tibie rok co oznacza ze nie jestem noobem... noob to inaczej newbie
Użytkownik
Wikipedia.org plax and utamka byla full mana czyli 1900+ ;] hity knighta mojego na 49lvl 70clubie z dragon bone staff w potwory wynosza czasem po 700+... a normalnie po 300-500...
@Edit:
Newbie – nowicjusz; slangowy termin oznaczający osobę początkującą, niedoświadczoną w danej dziedzinie. Najczęściej używany w żargonie informatycznym. Zwykle określenie newbie nie ma nacechowania negatywnego i początkujący często sami ostrzegają przy jego pomocy o swoim ograniczonym rozeznaniu w danym temacie.
Pokrewne słowo noob używane jest do określenia nowicjusza szczególnie uciążliwego dla innych, odmawiającego wzięcia jakiejkolwiek poprawki na swoje niedoświadczenie: w grach zespołowych dołączającego do graczy znacznie bardziej doświadczonych bez ostrzeżenia ich o swoim niewielkim stażu i obniżającego tym samym stopień zgrania zespołu, w dyskusjach usiłującego wymusić szybką odpowiedź na skomplikowany problem i nierozumiejącego wyjaśnień w wyniku braku rozeznania w podstawach danego tematu, itd. Słowo "noob" często jest pisane jako "n00b" (slang leet speak), samo zaś powstało od zapisanego dla żartu niepoprawnie i skróconego do pierwszej sylaby słowa "newbie".
Zródlo: http://pl.wikipedia.org/wiki/Newbie
Ostatnio edytowany przez Alexis221FB3 (2008-08-08 13:51:58)
Noob jest to osoba, która nie potrafi czegoś zrobić. Ma ona trudności w podążaniu za prostymi instrukcjami. Noob jest osobą która jest przeciwieństwem pro. Nooba można wytrenować w czymś, ale pozostanie ona tylko wytrenowanym noobem, nie będzie pro jak prawdziwi ownerzy(znani też jako pwnerzy).
W odniesieniu do komputerów, jest to osoba która nie potrafi grac w gry komputerowe, mimo ze gra w nie od jakiegoś czasu, nie umie programować, używa gotowych rozwiązań albo skryptów, odnosi same porażki, nie potrafi niczego samodzielnie zrobić bez wcześniejszego przygotowania.
Newb (z ang. newbe = nowy) dla kontrastu określa osobę która jest rzeczywiście nowa i nic jeszcze nie umie w danej dziedzinie.
Użytkownik
okej oboje mamy racje, ale nie powinienes nazywac kogos "noobem" wczesniej nie poznajac go dokladnie...
Użytkownik
Zanim napiszesz sprawdz date ostatniego posta... temat uwarzam za zamkniety prosze o zamkniecie