Użytkownik
Po 1 to nie ten dzial... od tego jest dzial propozycje...
Po 2 wolala bym nie tracic ciezko wycwiczonego mlvl'a i lvl'i i skilli itemkow, kasy, itp ^,^
Po 3 jeszcze nie mam ale kiedys cos tu moze dodam xd
no więc tak jak się spodziewałem struktura bazy się nie zgadza badzcie czujni bede was cały czas informował co sie dzieje.
Alexis jak by mnie długo nie było w razie czego postaraj się utrzymać tu pożądek
Użytkownik
Okay masz to gwarantowane ;p
Mozecie zajrzec tez do dzialu "Gdzie co jest" i spojrzec na moj poradnik o npc w premy island
Użytkownik
Da sie rade ;p tylko jakas mala rekompensata na start by sie przydala ;p
Nowy użytkownik
chyba kurwa jestescie smieszni.... tyle z Kerhanem charowalem na itemki/questy itd a tu przez takie jakies byle gowno ma byc res acc??? BuaHaahaha zeel.peel takie moje zdanie
Użytkownik
trudno da sie przezyc i to tylko ciezko bedzie od nowa zaczynac
Blade_Master napisał:
chyba kurwa jestescie smieszni.... tyle z Kerhanem charowalem na itemki/questy itd a tu przez takie jakies byle gowno ma byc res acc??? BuaHaahaha zeel.peel takie moje zdanie
Poprostu nie graj.
@Do God Toxic
Jak byś chciał jakiejś pomocy przy mapie to ja się mogę zaoferować, nie musisz mi wysyłać (nawet nie powinieneś xD) wysyłać mi mapki, mogę robić wyspy z expem. Jak jesteś zainteresowany to mogę zawsze Ci wysłać próbkę moich możliwości.
@down
Zostawiam gg : 4983089
Ostatnio edytowany przez Fenkh (2008-08-12 21:21:03)
Blade_Master ja cie doskonale rozumiem tez bym sie zdenerwowal ale jak to nazwales "byle gowno" nie jest takie "byle" z bazy poszły się rypać wszystkie itemy z domków a skro to mogło się usunąć to i inne też.
Więc zanim się wypowiesz w taki sposób zastanów się czy masz racje.
@UP
Jak już wszystko będzie działało jak trzeba napisze do ciebie.
Użytkownik
@Blade Master: Rozumiem ale ja tez ciezko pracowalam na lvl i mlvl wiez mi druidem wbic 90+lvl jest o wiele ciezej i drozej niz ek czy rp a po za tym wyskilowalam i wbilam lvl 75 ek
@Administracja: Tez bym sie chciala przydac ale nie mam w czym jedyne co robilam kiedys to bylam moderatorem na wielu forach dyskusyjnych i tak ogolnie pomagalam na help channel i pilnowalam pozadku
wiec przykro mi ale sie nie przydam
Ja tylko częściowo kiedyś zajmowałem ,się mapowaniem... Z kuzynem kiedyś robiliśmy OTS'a pod 7.6. Ale gdy okazało się ,że MapEdytor jest nie odpowiedni zparzestaliśmy się bawić w mapowanie ...
@Blade
Fakt ,że straciłeś wiele itemów ,ale szczerze mówiąc mogę powiedzieć ,że jak Ci się coś nie podoba to możesz skończyć z Grą na tym OTS... A tak ogólnie i tak miałeś sux skille !! HAHA
@OFTP
A tak ogólnie kiedy ots będzie ONLINE :>
Ostatnio edytowany przez Mr Death (2008-08-12 21:26:46)